x
Menü

Adelinspor Tekerlekli Alüminyum Antrenman Kale D. 2,44*7,32*2

Ürün Kodu : 20.152.01.482
113.400,00 TL
113.400,00 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 105.462,00 TL %7  İndirim
Daha Fazla adelinspor
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
Pembe Beyaz Modern Akıcı Neşeli Ücretsiz Kargo Instagram Hikayesi (2)_edited.jpg (196 KB)
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Adelinspor Alüminyum Seyyar Antrenman Nizami Ölçü Kale Direği Tekerlekli Ürün İçeriği: 7,32/2,44/2,00 m ölçülerinde 1 takım 2 adet  demonte kale direğinden oluşmaktadır. 

Ürün firmamız tarafından özel olarak hazırlatılan, Fifa standartlarına uygun kalıplarda hazırlanan alüminyum borulardan üretilmektedir. Demonte olarak üretilen ürünümüz bağlantı noktalarındaki metal geçiş elemanları ile biribirine bağlanarak sabitlenir. Zemin üzerinde seyyar olarak kullanılan ürün antrenman sırasında oyun alanın daha verimli kullanılmasına yardımcı olur. Ürün üzerinde bulunan herbir kale direğinde 2 adet tekerlek sayesinde kolaylıkala taşınamkatadır. Özel aparat açıldığında tekerlekler aktif  hale gelerek direğin rahatlıkla taşınmasını sağlar.

FUTBOL KALE DİREKLERİ : 1992 yılında üretim faaliyetlerine başlayan firmamız sektörünün öncü firmalardından birisi olarak ürün standartlarının oluşması ve belirlenmesinde önemli bir rol oynamıştır. adelinspor markası ile ürünlerimizi yeni bir vizyonla size sunmaktayız.      

 Futbol ''Kale Direkleri'' miz tüm ölçü ve özelliklerde üretilmektedir. Demonte olarak üretilen Kale Direkleri yerinde kolayca kurulabilmektedir. Firmamız tarafından ''ücretsiz kargo'' ile gönderilen kale direkleri uygun fiyat, kaliteli malzeme ve özel işçilik ile uzun ömürlü ve kullanışlıdır. Futbol ''Kale Direği Yapan Firmalar'' içerisinde en deneyimli marka olan  adelinspor size en uygun fiyatlı ve en kaliteli ürünleri sunmaktadır. En uygun ''Kale Direği Fiyatları'' için doğru adresdesiniz.. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.