x
Menü

Adelinspor 2,20*4,0*0,60 m Diomond Metal Futbol Kale Direği

Ürün Kodu : 20.152.01.168
23.940,00 TL
23.940,00 TL
%0 İndirim
Havale Fiyatı : 22.264,20 TL %7  İndirim
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
Pembe Beyaz Modern Akıcı Neşeli Ücretsiz Kargo Instagram Hikayesi (2)_edited.jpg (196 KB)
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Diomond Metal Futbol Kale Direği 2,2*4,0*0,6 m

Ürün içeriğinde 1 çift 2,20/4,00/0,60 m ölçülerinde  metal kale direği ve aynı ölçülerde 2,2 mm polyamit ipten üretilen 1 çitf kale filesinden oluşmaktadır. 

Ürün Ölçüleri içten içe ölçülerdir. Kale direği yüksekliği 2,20 metre, genişliği 4,0 metre ve alt derinliği 0,6 metre dir.

Kale direği 89/2,5 mm metal borudan demonte olarak üretilmektedir.  Civata ile kurulum yapılmaktadır

Paket İçeriğinde 1 çift kale direği bulunmaktadır. Paket içeriğinde kale filesi bulunmamaktadır.

Elektrostatik fırın boya ile beyaz renkde boyanmaktadır..

Kale direği boruları arka bölümlerinde file bağlanması için hazırlanmış file bağlantı boruları bulunmaktadır.Fileler bu borulara iple bağlanmalıdır.

Halı saha , konut bahçeleri, okullar, parklar gibi bir çok alanda kullanıma uygundur.

Seyyar kullanım için uygun değildir.Ürün kullanım alanında mutlaka sabitlenerek kullanılmalıdır. Devrilmesi durumunda yaralanmalara neden olabilir.

Kalelerin sabitlenmesi için paket içeriğinde direğin üst bölümüne civata ile bağlanan borular bulunmaktadır. Bu boruların kale direği arkasında bulunan çit telini taşıayan demirlere kaynakla sabitlenmesi gerekmektedir.Bu tip sabitlemenin mümkün olmadığı yerlerde kullanıcının zemine uygun sabitleme işlemini yapması gerekir.

Uzun ömürlü ve kullanışlıdır.

Adelinspor olarak ürettiğimiz kale direkleri. Malzemesine göre ikiye ayrılmaktadır. Alüminyum futbol kale direği ve metal futbol kale direği ürünleridir. Ayrıca halı saha kale direkleri de üretmekteyiz. Kale direkleri üzerine vida ile monte edilen ağ kancası da ürünlerimiz arasında bulunmaktadır. Profesyonel ve amatör kullanıma uygun ürünler üreterek sizlere sunmaktayız. İkinci sınıflandırma futbol kale direği ölçüleri ne göre yapılmaktadır. Standart kale direkleri, minyatür kale direkleri ve halı saha kale direklerinden oluşur. Futbol kale filesi de bu ölçülere göre üretilmektedir. El örgüsü ve makina örgüsü güneşe dayanıklı elyaflardan üretilen kale filesi ip ile hazırlanmaktadır. Futbol kale direği fiyatları da özelliklere ve futbolda kale ölçüleri ne göre değişmektedir.

Kale direği yapan firmalar içerisinde en deneyimli marka olan adelinspor ürün standartlarına belirleyen inovasyon ürünlerinide size sunmaktadır. En uygun fiyatlı futbol kale direği ve en uygun fiyatlı kale fileleri için sitemizi inceleyebilirsiniz. Demonte olarak üretilen futbol kalesi yerinde kolayca kurulabilmektedir. Firmamız tarafından gönderilen kale direkleri uygun fiyat, kaliteli malzeme ve özel işçilik ile uzun ömürlü ve kullanışlıdır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.